Njård Alpint trenger din støtte

Postet av Njård - Alpint den 10. Sep 2020


Det har vært og vil bli krevende tider for idretten fremover, noe vi som alpinklubb også merker godt. Vi er bekymret for at vi fremover må redusere tilbudet til alle våre små og store løpere basert på reduserte inntekter fra både sportsmessen, sponsormidler etc. I følge en nylig landsomfattende undersøkelse har de  kommet frem til at norsk idrett har et nettotap på ca 2 milliarder kroner bare for månedene februar til august. Vi har klart oss fint igjennom våren/sommeren, men ser nå krevende tider foran oss.  Vi driver alpinklubben på et minimumsbluss og vi har lite reserver og “buffere” å ta av i slike situasjoner. Vi i Styret jobber med flere ulike støtteordninger for eventuelle inntektstap, men slike ting tar tid. 

Inntektene vi får fra Sportsmessen som arrangeres hver høst er avgjørende for at vi klarer å opprettholde tilbudet/trenere/utstyr. I fjor fikk vi inntekter på ca 260´ NOK netto og vi er i år avhenging av tilsvarende inntekter for normal drift.  I år håper vi at vi kan få gjennomført Sportsmessen, med de strenge tiltak som det medfører, men vi er redde for at inntektene vil bli redusert i forhold til tidligere år. Det er derfor viktig at alle foreldre stiller til dugnad på Sportsmessen i midten av oktober. Mer info om dette kommer ut neste uke.

 

Alpinklubben går nå ut til alle foreldre for å spørre om et ekstra bidra i denne krevende tiden og vi har satt opp to måter å støtte klubben på:

Bidrag - “Supporter" -  Vipps  - Send til Njård Alpint 71390
•  Merk bidraget med “Støtte 2020” til 71390
Bidrag fra Bedrift   Kr 10 000 (som enkelt kan utgiftsføres som en sosial aktivitet) som inkluderer: 
• Preppekurs samt teknikk kurs Alpint
• Logo på årets vest hvis ønskelig 
• Samarbeidslogo på Njård Alpint hjemmeside hvis ønskelig
Hendvendelser til  christian@njaard.no 

Vi håper du har muligheter til å bidra på dugnaden og hjelpe klubben i en krevende tid

Mvh
Anders Rustad
Styreleder - Njård Alpint

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.