Gjør en Forskjell: Støtt Alpinsporten for Alle i Oslo!

Postet av Njård - Alpint den 2. Okt 2023

🎿 Kjære skientusiast 🎿

Vi lever i en tid hvor økonomiske utfordringer griper inn i hverdagen for mange. Inflasjonen kjenner ingen nåde og presser mange idrettsklubber mot veggen, noe som kan lede til at sporten blir eksklusiv og kun forbeholdt de få. Men hos Njård Alpint, står vi sterkt ved vårt ønske: Alpinsport skal være tilgjengelig for alle.

Vi har alltid vært stolte av å kunne tilby en av Oslos laveste treningsavgifter. Dette er ikke kun en forretningsbeslutning, men et dyptfølt løfte om å inkludere alle, uavhengig av økonomisk bakgrunn. Vår visjon er en sport hvor lidenskapen for snø og bakker er det eneste som teller, ikke størrelsen på lommeboken.

Men for å fortsette dette viktige arbeidet trenger vi din hjelp.

Vi lanserer en innsamlingskampanje via Spond, hvor målet er å samle inn midler som vil hjelpe oss å navigere gjennom disse økonomisk krevende tidene og fortsette vår misjon.

🔗 Klikk her for å bidra! 🔗

Ved å kjøpe et lodd, blir du ikke bare en del av løsningen, men 66% av prisen på hvert lodd går direkte til støtte for våre unge skiløpere og organiseringen av idretten de elsker. Hver krone teller, og hvert bidrag kommer et skritt nærmere vår drøm om en inkluderende alpinsport.

La oss sammen sørge for at den herlige følelsen av å gli ned bakken forblir innen rekkevidde for alle barn i Oslo.

Med dyp takknemlighet,

Njård Alpint Teamet


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.