Henrik Mathisen ansatt som sportssjef i Njård

Postet av Njård den 21. Mai 2021

Vi er svært fornøyd med å fortelle at vi nå har ansatt Henrik Mathisen i stillingen som sportssjef i Njård. Det har vært en lang og grundig prosess for å finne den rette personen. Vi hadde totalt 70 søkere på stillingen.

 Henrik er i utgangspunktet en bandymann på 53 år fra Røa, hvor han spilte på det øverste nivået i ti sesonger og han toppet sin idrettslige karriere med deltagelse i VM 86 med juniorlandslaget.

Han har erfaring i sportslig og administrativ ledelse i idrett ved å ha vært trener i fotball og bandy i totalt 15 sesonger og ansatt som sportslig leder i Røa Fotball i to år. Her jobbet Henrik mye med sportsplan, utviklingsprosjekter, og ansettelse av «riktige» trenere i forhold til klubbens verdier. Henrik kan vise til god gjennomføringskraft og han inspireres av teamwork i meningsfylt virksomhet.

For øvrig har han brukt 15 år av sin arbeidskarriere på å gründe Smartfish (smartfish.no). Formelt er han utdannet diplommarkedsøkonom og han tar nå en master i Prestasjoner i organisasjoner ved BI.

Henrik sine hovedoppgaver vil være:

  • Ledelsesansvar for sportslig aktivitet/utvikling i klubben totalt og således være en leder for alle sportslige ledere 
  • Forankring av klubbens virksomhetsplan «Sammen blir vi best» med hovedvekt på visjon og verdier
  • Bistå avdelingene med utvikling av trenere 

Henrik har i en periode vært innleid for å jobbe med Bambusa dugnaden, men han starter formelt i jobben som sportssjef den 1. august. Han ønskes hjertelig velkommen og lykke til.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.