Bli med på skitreninger med Njård Alpint i vinter!

Postet av Njård - Alpint den 29. Okt 2019

Njård Alpin er en inkluderende klubb, med mål om å drive mestringsorientert og lystbetont aktivitet for alpinister i alle aldre og på alle nivå. Vår filosofi er at morsom trening og lek med høy kvalitet skaper innsats og motivasjon. Vi ønsker å tilrettelegge for at hver enkelt kan nå sine mål. Derfor har vi et treningstilbud til alle. Uansett ambisjoner og nivå, sier vi. Fun comes first! I Njård sier vi at «sammen blir bi best». Vi ser på alpint som en lagsport, og har fokus på å skape et godt miljø, hvor vennskap utvikles og samarbeid og lagånd står i sentrum.


MELD DERE PÅ HER. 

 

I U8-gruppen (født 2012-2014) har vi allsidig trening der mestring og positive opplevelser vektlegges, gjennom morsom aktivitet som stimulerer grunnleggende skiferdigheter. Vi fokuserer på å lære grunnleggende posisjon og svingteknikk, tilpasset barnas alder og nivå. Barna vil gjennomgå et mangfold av aktiviteter, øvelser og utfordringer. Vi bruker hele anlegget i Tryvann til frikjøring, og begynner i tillegg med portkjøring. Målet er å skape skiglede og varig interesse for skikjøring. 

 

I U10-gruppen (født 2010-2011) har vi allsidig trening der mestring og positive opplevelser vektlegges, gjennom morsom aktivitet som stimulerer grunnleggende skiferdigheter. Vi fokuserer på å lære skjærende svinger og press på ytterski, og øver på å bli vant til å kjøre porter. I treningen bruker vi hele anlegget i Tryvann til frikjøring, og vi kjører porter i Kleiva. Målet er å skape skiglede og varig interesse for skikjøring, og skape interesse for alpint som idrett. 

 

I U12-gruppen (født 2008-2009) har vi allsidig trening der mestring og positive opplevelser vektlegges, gjennom morsom aktivitet som stimulerer grunnleggende skiferdigheter. Vi fokuserer på å utvikling av ulike svinger (slalåm, storslalåm og Super-G), samt kjøre øvelser og portkjøring i ulikt terreng. I treningen bruker vi hele anlegget til frikjøring, og vi kjører porter både i Wyller og i Kleiva. Målet er å skape skiglede og varig interesse for skikjøring, og skape interesse for alpint som idrett. 

 

I Rekrutt-gruppen har vi allsidig trening der mestring og positive opplevelser vektlegges, gjennom morsom aktivitet som stimulerer grunnleggende skiferdigheter. Vi jobber med tyngdeoverføring og balanse i variert terreng. I treningen er det fokus på øvelser, frikjøring, hopp og lek. 

 

Treningstider:

Tirsdager 17:30-19:30

Onsdager 17:30-19:30 (17:00-19:00 for U12 i Wyller)

Torsdager 17:30-19:30

Dere velger selv hvilke(n) dag(er) dere ønsker å være med på påmeldingen.


Skitreningen har oppstart første uken i januar, og trening fram til påsken. Ingen trening i vinterferien.MELD DERE PÅ HER.

 

 

Ta kontakt med leder for Alpinskolen hvis dere har noen spørsmål:

Nora Sofie Bruun

nora@njaard.no

95485054


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.