Lurer du på hva forskjellen er mellom Innsats-gruppe og Rekrutt-gruppe? Les her!

Postet av Njård - Alpint den 14. Nov 2017


 

Bli med på ski med Njård Alpin!

 

Nytt av sesongen 2017/2018 er at vi deler inn U10-gruppen (født 2008/2009) og U12-gruppen (født 2006/2007) i Innsats og Rekrutt.

 

Dette fordi vi har blitt en stor klubb det siste året og vi vil i større grad kunne imøtekomme foreldrene og barnas ønske om opplegget rundt trening. Barna vil havne i en gruppe hvor alle ønsker den samme type treningen, og vi tror dette vil gjøre at alle får en bedre opplevelse av å være en del av Njård Alpin. Gruppeinndelingen handler først og fremst om hvilken type trening man ønsker, og motivasjon er det viktigste når dere velger gruppe.

 

Innsats:

Innsats-gruppen er et tilbud for barn som begynner å få de grunnleggende skiferdighetene på plass. Vi vil jobbe med videreutvikling av basisferdigheter, og ha fokus på teknisk trening.

Innsats-gruppene vil kjøre mer porter enn Rekrutt-gruppene . Ellers går mye tid til øvelser knyttet til teknikk og tema for den uken. Vi avslutter ofte med øvelser, stå på én ski, lek på ski eller en tur i parken.

I denne gruppen ser vi helst at barna melder seg på til trening minimum to dager i uken.

Vi oppfordrer også denne gruppen til å være med på konkurranser/renn i løpet av sesongen. Vi deltar på Oslo Cupen/Oslo Runden sine renn, Bama Alpinfestival i Ål, og Donald Duck Cup i Hemsedal.


Rekrutt:

Rekrutt-gruppen passer for både for nye og viderekomne barn. Her er det fokus på de grunnleggende ferdighetene, moro og lek.

 

Rekrutt vil mesteparten av treningen kjøre øvelser. Ellers går en del tid på lek med elementer som bølgefelt, hopp, skogskjøring osv. for å trene balanse og for å ha det gøy.

Rekrutt vil også ha noe portkjøring, men i mindre grad enn innsats-gruppene.

 

Portkjøring

Innsats for U12 og U10 vil ha portkjøring på treningene. For U10 vil treningen være i Tryvannskleiva tirsdager, onsdager og torsdager. For U12 blir det trening i Kleiva på tirsdager og torsdager, og i Wyller på onsdager.

På onsdager er det bestemt fra Oslo skikrets at U12 kan trene i Wyller, og vi trener da sammen med og ved siden av de andre klubbene i kretsen.

 

Treningstider

På onsdager trener U12 Innsats fra 17:00 til 19:00, med oppmøte i Wyllerløypa.

Utenom det er det samme tid og sted for oppmøte for alle gruppene – klokken 17:30 på toppen av Tryvann.

 

Påmelding

Meld dere på gjennom nettsiden – trykk enten på ”logg inn medlem” hvis dere allerede er medlem av Njård eller på ”bli medlem” hvis dere ikke har vært med i Njård før.

Dere melder dere på Innsats-gruppen eller Rekrutt-gruppen på påmeldingen på nettsiden.

Velg for eksempel ”Alpintrening INNSATS 2018. Født 2006 (12 år)” eller ”Alpintrening REKRUTT 2018. Født 2006 (12 år)”, ettersom hvilken gruppe dere vil være med i.

 

Om bytte av gruppe

Det er visse retningslinjer for bytting av gruppe. Det er mulig å bytte gruppe fra rekrutt til innsats eller omvendt i løpet av sesongen dersom man finner ut at man ønsker det. For å bytte skal man ta kontakt med trener for gruppen sin eller kontakter ansvarlig for alpinskolen, Nora Sofie Bruun. Dere vil få svar fra henne når bytting er gjennomført.

Det er viktig at alt av bytting blir formidlet til Nora, slik at vi kan holde styr på lister og informasjonsflyt.

 

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med Nora Sofie Bruun på 95485054 og nora.s.bruun@gmail.com, eller Christian Olsen på 41316969 og christian@njaard.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.