Oppdag Fekting: Njård Fekting tilbyr nye barnekurs til høsten!

Postet av Njård den 3. Aug 2023

Njård Fekting, en av Norges mest anerkjente fekteklubber, starter opp av nye nybegynnerkurs for barn. Vi inviterer nå barn mellom 7 og 9 år til å delta på vårt nye spesialtilpassede kurs kalt "Fektelek," samt barn mellom 9 og 12 år til vårt nybegynnerkurs. Fekting er en teknisk idrett som passer like godt for begge kjønn.


Fekting er en spektakulær idrett! 

Fektelek - Lekent fektekurs for de yngste

"Fektelek" er et lekent fektekurs designet for barn i alderen 7-9 år. Gjennom varierte og morsomme aktiviteter vil barna utforske grunnleggende fektebevegelser. Vi legger stor vekt på lekbasert læring, hvor barna får muligheten til å utvikle koordinasjon og disiplin på en engasjerende måte. Alt utstyr er tilpasset barnas størrelse. LES MER OM KURSET HER

Nye fektere følger med når være instruktører leder oppvarming.

 Nybegynnerkurs for barn 9-12 år - Oppdag fekteverden!

Vårt nybegynnerkurs for barn i alderen 9-12 år gir deltakerne en grundigere innføring i fekting. Kurset fokuserer på å lære grunnleggende teknikker og taktikker, men har fortsatt et stort fokus på lek . Deltakerne vil få låne ekte fekteutstyr og vil bli veiledet av erfarne trenere som selv har utmerket seg som fektere i Norge. LES MER OM KURSET HER

Utfall! Noe av det første man lærer i fekting.


Hvorfor velge fekting?

Fekting er en unik og givende sport som gir barna mer enn bar fysisk aktivitet. Gjennom fekting lærer barna disiplin, strategisk tenkning, og hvordan man takler utfordringer. Deltakelse i fekting kan styrke selvtillit og bygge karakter, samtidig som det er en morsom og sosial opplevelse hvor nye vennskap kan bli dannet.


Pris

Våre nybegynnerkurs koster kun 990,- + medlemsavgift. Velger du å ikke fortsette etter 2 uker refunderer vi beløpet minus et lite administrasjonsgebyr.


Påmelding og Mer Informasjon

For mer informasjon om fektelek TRYKK HER

For mer informasjon om nybegynnerkurs 9-12år TRYKK HER

Vi har også nybegynnerkurs for voksne TRYKK HER FOR MER INFFe


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.