Treningstilbud U10

U10-gruppen er skapt for våre unge, men litt mer erfarne skiløpere, tiltenkt barn som går i 3. og 4. klasse i grunnskolen. Mens vi fortsatt legger vekt på å utvikle skiteknikk og har et sterkt fokus på lek og moro, bygger U10-programmet videre på det grunnlaget som er lagt i U8, men det er ikke en forutsetning å ha vært med på U8. Aktivitetene er både morsomme og litt mer utfordrende, og løperne blir introdusert til mer avanserte deler av løypekjøring. 

For deltakere i U10 er det viktig at de er selvstendige skikjørere i skibakken, hvor vi tilpasser løype- og frikjøringsøvelser etter den enkeltes nivå. Dette sikrer at hver løper får mest mulig ut av treningsopplevelsen og fortsetter å utvide sin forståelse og kjærlighet til alpint med tillit, glede og mestring. Vi anbefaler at foreldre er til stede i bakken for å støtte og oppmuntre deres unge skiløpere.


Klikk her for å melde deg inn:


Treningstilbud på vinteren

Njård Alpint organiserer faste treninger 2-3 dager i uken (tirsdag/onsdag/torsdag) for U10 gruppen i Skimore anlegget, men kjører hovedsakelig i Tårnbakken (Bakke nr. 1), Tryvannskleiva (Bakke nr. 2) og Vestkleiva (Bakke nr. 3).

Oppmøtet er alltid på toppen av Tryvann, og gruppen vil hovedsakelig jobbe med grunnleggende skiteknikk gjennom øvelser og lek i Tårnbakken (Bakke nr. 1). Målet er at denne gruppen skal bli drevne skikjørere i løpet av vinteren, og at de mestrer løypekjøring. Spesielt tidlig i sesongen opplever vi mye heiskø i dette området, og vil å disse tilfeller benytte hele anlegget slik at løpere får mest mulig utbytte av tiden man er i skibakken.

Alle vil få en vest som det står Njård U10 på, som de skal bruke og ta vare på gjennom hele vinteren. Denne skal leveres tilbake til Njård etter sesongen, og tapte/ikke leverte nummer faktureres et gebyr på 1000kr. 

Treningstider:

  • Tirsdag: kl. 17:30 - 19:30 (oppmøte 17:20)
  • Onsdag: kl. 17:30 - 19:30 (oppmøte 17:20)
  • Torsdag: kl. 17:30 - 19:30 (oppmøte 17:20)


Hvordan bli medlem i Njård Alpint

  1. Først må du bli klubbmedlem ved å melde deg inn HER!
  2. Følg påmeldingslink under det treningstilbudet som er aktuelt for deg
  3. Last ned Spond appen via appstore/google play    

Ved å betale treningsavgiften vil du bli lagt inn i Spond-gruppen som gjelder for deg, hvor du vil få all informasjon om treninger, treningstider og påmelding til treninger og samlinger.

Treningstilbud på sommeren

Njård Alpint organiserer faste treninger hver tirsdag kl. 18-19 utenom fellesferien, for U10 gruppen i turnhallen til Njård, lokalisert rett ved T-bane stoppet "Makrellbekken".


Disse treningene er en morsom og utfordrende opplevelse for barna, hvor de vil oppleve stor grad av mestring. På disse treningene har vi som mål at alle skal oppleve treningsglede, og bygge grunnleggende motoriske ferdigheter før vinteren og resten av livet! 

På disse treningene vil du som deltaker få prøve deg på blant annet:

  • Turntrampoline
  • Trampett
  •  Airtrack med og uten øvelser
  • Hinderløyper som utfordrer balanse, koordinasjon, spenst og hurtighet