Treningstilbud U8

U8-gruppen retter seg mot våre aller yngste skiløpere, passende for barn i siste barnehageår og opp til 2. klasse i grunnskolen. Med fokus på å utvikle grunnleggende skiteknikk, legger dette programmet vekt på lek og glede over hele skianlegget. Selv om morsomme og lekne aktiviteter står i sentrum, blir barna også introdusert til løypekjøring.

Det forventes at barna som deltar i dette programmet kan stå på ski uten hjelp og er i stand til å ta koppheisen på egen hånd. Dette sikrer at hvert barn får mest mulig ut av opplevelsen og kan begynne å utforske verden av alpint med tillit og glede. Foreldre må være med i bakken! 


Klikk her for å melde deg inn:


Treningstilbud på vinteren

Njård Alpint organiserer faste treninger 2-3 dager i uken (tirsdag/onsdag/torsdag) for U8 gruppen i Skimore anlegget, men kjører hovedsakelig i Kleiva.

Oppmøtet er alltid på toppen av Tryvann, og gruppen vil hovedsakelig jobbe med grunnleggende skiteknikk gjennom øvelser og lek i Tårnbakken (Bakke nr. 1). Målet er å introdusere gruppen for løypekjøring i løpet av vinteren, men løypekjøring vil utgjøre en liten del av det totale treningstilbudet. Spesielt tidlig i sesongen opplever vi mye heiskø i dette området, og vil å disse tilfeller benytte hele anlegget slik at løpere får mest mulig utbytte av tiden man er i skibakken.

Alle vil få en vest som det står Njård U8 på, som de skal bruke og ta vare på gjennom hele vinteren. Denne skal leveres tilbake til Njård etter sesongen, og tapte/ikke leverte nummer faktureres et gebyr på 1000kr. 

Treningstider:

  • Tirsdag: kl. 17:30 - 19:30 (oppmøte 17:20)
  • Onsdag: kl. 17:30 - 19:30 (oppmøte 17:20)
  • Torsdag: kl. 17:30 - 19:30 (oppmøte 17:20)


Hvordan bli medlem i Njård Alpint

  1. Først må du bli klubbmedlem ved å melde deg inn HER!
  2. Følg påmeldingslink under det treningstilbudet som er aktuelt for deg
  3. Last ned Spond appen via appstore/google play    

Ved å betale treningsavgiften vil du bli lagt inn i Spond-gruppen som gjelder for deg, hvor du vil få all informasjon om treninger, treningstider og påmelding til treninger og samlinger.

Treningstilbud på sommeren

Njård Alpint organiserer faste treninger hver tirsdag kl. 18-19 utenom fellesferien, for U8 gruppen i turnhallen til Njård, lokalisert rett ved T-bane stoppet "Makrellbekken".


Disse treningene er en morsom og utfordrende opplevelse for barna, hvor de vil oppleve stor grad av mestring. På disse treningene har vi som mål at alle skal oppleve treningsglede, og bygge grunnleggende motoriske ferdigheter før vinteren og resten av livet! 

På disse treningene vil du som deltaker få prøve deg på blant annet:

  • Turntrampoline
  • Trampett
  • Airtrack med og uten øvelser
  • Hinderløyper som utfordrer balanse, koordinasjon, spenst og hurtighet