FLYT


Velkommen til en spennende verden fylt med moro og utfordringer! Her kombinerer vi spenning, kreativitet og mestring på både trampoline og ski.


La barna dine prøve nye triks og oppdage gleden ved å mestre utfordringer på ski og trampoline. Vår twintip-trening for unge er skapt for de som ønsker et friskt pust av vinteridrettsglede. Her i FLYT oppmuntrer vi barna til å la fantasien flyte fritt, utforske kreative triks, og finne sin egen unike stil.


I løpet av våre treningsøkter på ski vil vi fokusere på teknikker innenfor rails, spins, hopp og grabs. Treningsøktene i trampolinehallen bruker vi på å trene på triks ut i skumgummibassenget, for at man skal kunne pushe grenser på trygg måte. Våre erfarne instruktører vil veilede dem gjennom hvert trinn av reisen, fra grunnleggende ferdigheter til avanserte triks, og sørge for at dagene i skibakken og på trampolinen er både morsomme og trygge.


Uansett om man er nybegynner eller en erfarne utøvere, gir disse aktivitetene muligheten til å jobbe med teknikk på ulike nivåer, både på bakken og i luften. Så, grip sjansen til å dykke inn i verdenen av trampolinetriksing og jibbing - en verden der dine grenser kun begrenses av din egen fantasi og viljestyrke!


Så, hvis du leter etter en spennende og inspirerende aktivitet for barna dine, hvor de kan utforske sin kreativitet, bygge selvtillit og ha det gøy, er FLYT det perfekte valget. La dem bli med på denne spennende aktiviteten og glede seg til å dra på trening! 


Meld deg på for vinteren via linken under:


NB. Sesongkort i Oslo Vinterpark MÅ kjøpes separat! 


Treningstider:

 • Mandag: kl. 18:30 - 20:30 (oppmøte 18:20)
 • Tirsdag: kl. 18:30 - 20:00 (Trampoline session Njård Plasthallen, Fra mai blir denne økten 19.30-21.00)
 • Onsdag: kl. 18:30 - 20:30 (oppmøte 18:20)


Hvordan bli medlem i Njård Alpint

 1. Først må du bli klubbmedlem ved å melde deg inn HER!
 2. Følg påmeldingslink under det treningstilbudet som er aktuelt for deg
 3. Last ned Spond appen via appstore/google play    

Ved å betale treningsavgiften vil du bli lagt inn i Spond-gruppen som gjelder for deg, hvor du vil få all informasjon om treninger, treningstider og påmelding til treninger og samlinger.


Året du fyller 13 år MÅ du tegne idrettsforsikring gjennom NSFs lisensordning! Les mer her


Twintip kjøring:

 • Sted: Tryvann, Oslo skisenter
 • Sesong: Januar til April

Trampolinetrening:

 • Sted: Njård hallen
 • Sesong: April til juni + august til desember

Aldersgrupper:

 • Yngste gruppen er for alderen 9-12 år
 • Eldste gruppen er for alderen 13-15 år


For de som ønsker progresjonen videre til løypekjøring, anbefaler vi en overgang til en av Alpint-gruppene. På Alpint holdes det et fokus på lek og morro på frikjøring, men også i løype, med fokus på utvikling av brede skikjøringsferdigheter ved bruk av blant annet varierte skitreninger på vinteren og barmarkstreninger på sommeren! 

Sjekk ut oversikten over Alpint tilbud her!


Utstyrsliste FLYT

Alle tips i denne utstyrslisten er veiledende. Det kan være unntak og andre behov for enkelte. Spør gjerne trenerne dersom dere er usikre. 

Det er absolutt ikke viktig å kjøpe nytt utstyr. Nytt utstyr er ofte dyrt, og brukt utstyr kan være veldig bra. Mange barn vokser fort og trenger ofte nytt utstyr, og da kan det være lurt å kjøpe brukt utstyr. Som nevnt så kan støvler være greit å kjøpe nytt, slik at de tilpasses løpernes egne føtter. 

Hvis dere ønsker å kjøpe brukt utstyr er det viktig at skiene ikke har store sprekker eller riper i sålen, og at det er nok stålkant igjen på skiene. Brukt utstyr kan kjøpes på Njård Sportsmesse, Finn.no eller ulike Facebook-gruppen for brukt utstyr.  

Støvler

Det er viktig å ha støvler som passer og sitter godt rundt foten. Det er ikke gøy å stå på ski i vonde støvler. Man skal vokse ut av støvler og ikke inn i dem. Få hjelp i butikk. Støvler som sitter godt er viktig for å få kontakt med skien. Støvler former seg etter foten. Er det en ting man bør kjøpe nytt er det derfor støvler sånn at de tilpasser seg din fot. 

Ski

Til dette kurset kan all slags ski brukes, men såkalte twintip ski er anbefalt. Disse kan kjøpes i ulike lengder, men en kortere ski er mer "leken" å gjøre triks på og enklere å kontrollere. En grei huskeregel her er å måle skien til samme høyde som nesetippen.

Staver

Staver er valgfritt, men strengt tatt ikke nødvendig når man kjører mye i parken. Passende høyde på staver skal danne en 90 graders vinkel i albueleddet når man står oppreist og holder stavene. Det er veldig vanlig å ha noe lavere staver enn dette for de som boltrer seg mye i parken (ca 10 cm). 

Hjelm & briller

Hjelm er påbudt for barn og ungdom og skal alltid brukes, både på trening og i eventuelle konkurranser. Når man skal velge hjelm er det viktig å tenke på funksjonalitet, passform og vekt. 

Når man velger skibriller er det viktig å velge en brille som er funksjonell og som passer godt til hjelmen. Når mesteparten av trening foregår på ettermiddag- og kveldstid er det lurt å ha briller med klare glass.

Ryggplate

Det anbefales av Norges Skiforbund at alle bør kjøre med ryggplate og dette er også noe vi i Njård ønsker at våre utøvere bruker.